FC Nordsjælland mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland er på besøg hos FC Nordsjælland på mandag til et opgør på Right To Dream Park som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

FC Midtjylland nyder udsigten fra toppen af tabellen med 61 point for 30 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Nordsjælland ligger placeret som nummer 4 i 3F Superliga med 56 point oven på 30 afviklede kampe.

FC Midtjylland er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Right To Dream Park 3F Superliga.

FC Nordsjælland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

FC Midtjylland har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

FC Nordsjælland har vundet 16 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Right To Dream Park nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 19 sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 8 hjemmekampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk FC Nordsjælland har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i 3F Superliga
  • 7 af FC Midtjylland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 7 af FC Midtjylland’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 10 af de seneste 12 udekampe

Form FC Nordsjælland mod FC Midtjylland

I deres seneste tre kampe formåede FC Nordsjælland først at banke AGF med 1-3. Herefter nedlagde de også Silkeborg IF med 4-1, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 1-0 sejr. FC Nordsjælland præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 18 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

FC Midtjylland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brøndby IF nedlagt 3-2, hvorpå AGF blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over F.C. København, der blev slået med 1-2. FC Midtjylland præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede otte.

FC Nordsjælland opnåede 14 point fra deres foregående ti kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 15 mål scoret og 14 indkasseret. FC Midtjylland opnåede 16 mål og indkasserede 15 i deres seneste ti kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i fem sejre og 16 point.

FC Nordsjælland vs FC Midtjylland – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Midtjylland på Right To Dream Park.

Benjamin Nygren sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på mandag møder FC Nordsjælland. Gue-Sung Cho og Henrik Dalsgaard har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste FC Midtjylland-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag. FC Nordsjælland går til kampen mod FC Midtjylland med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

FC Nordsjælland mod FC Midtjylland Spiltips

Det er en stærk sæson Right To Dream Park har gang i med foreløbig 12 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for FC Midtjylland.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. FC Midtjylland sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. Man kunne forestille sig, at FC Midtjylland sætter næsen op efter at score på mandag, da FC Nordsjælland kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori FC Midtjylland formåede at score 1.7 mål i gennemsnit.