FC Nordsjælland mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når FC Midtjylland kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

FC Nordsjælland er nummer 1 med 19 point og en målscore på 14-7, mens FC Midtjylland ligger nummer 8 med 9 point og en målscore på 15-15.

FC Nordsjælland har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheet.

FC Nordsjælland er noteret for 6 sejre, spillet 1 uafgjort og tabt 1 kamp i 3F Superliga i denne sæson.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 2 sejre, 3 uafgjorte 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v FC Midtjylland.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 20 af de seneste 21 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod FC Midtjylland

FC Nordsjælland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Silkeborg IF. De svarede stærkt igen mod F.C. København, som blev slået 3-1, før de sejrede 2-3 over AGF.FC Nordsjælland drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Nordsjælland vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Right To Dream Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 6 ind og scorede selv 9.

FC Midtjylland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Brøndby IF satte de sig igennem med 0-2, før AaB viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Midtjylland gik ned 1-0 mod Sturm Graz.FC Midtjylland præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem 2 uafgjorte og 0 nederlag. De smækkede 19 mål i kassen, mens de indkasserede 9.

FC Nordsjælland har opnået 9 point fra deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 3 kampe med en score på 7 mål for og 5 imod.FC Midtjylland vandt 0 sejre i deres foregående 3 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 2 mål og lukkede 6 ind. Dette indbragte dem 1 point.

FC Nordsjælland vs FC Midtjylland – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Midtjylland på Right To Dream Park.

Wahid Faghir sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

FC Midtjylland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Junior Brumado og Pablo Ortiz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag.FC Midtjylland går ind til kampen mod FC Nordsjælland med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.47 på, at FC Midtjylland vinder endnu en sejr.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 11 opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga.Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Andreas Schjelderup har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Midtjylland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Pione Sisto, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens FC Nordsjælland præsterede 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Right To Dream Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens FC Midtjylland presterte 2.3 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af FC Nordsjællands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.