Nordsjælland og Horsens jagter flere point i Farum

FC Nordsjælland tager imod AC Horsens søndag den 7. marts kl. 18:00 på Right To Dream Park i 3F Superliga. Her er FC Nordsjælland med 1.91 store favoritter til at tage alle tre point. FC Nordsjælland indtager pladsen som nummer 8 i 3F Superliga med 22 point efter 19 kampe. AC Horsens er 11 point bagefter som nummer 12 for 19 kampe.

Resultaterne for FC Nordsjælland har indtil videre været stærkt skuffende i 3F Superliga sæsonen. En god serie kan dog stadig redde noget af æren, og de vil håbe på at sparke den i gang mod AC Horsens.

FC Nordsjælland bøjer sig ikke.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for FC Nordsjælland igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe delte FC Nordsjælland point i en 1-1 uafgjort kamp mod Randers FC, før de spillede 2-2 mod AaB for så senest at præstere en 1-0 sejr mod AGF.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

Med 0 sejre i de seneste 4 hjemme kampe siden december har formen været horribel for FC Nordsjælland indtil videre i denne sæson. Imponerende nok er de stadig kæmpe favoritter til at afslutte den ringe stime den kommende søndag.

AC Horsens vanskelige at nedbryde.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for AC Horsens igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe delte AC Horsens point i en 0-0 kamp mod OB, hvorefter de spillede 0-0 uafgjort mod Vejle BK for senest at sikre en 2-1 sejr mod AaB.

AC Horsens var spået til en sæson i den nedre halvdel af tabellen i 3F Superliga. Selv dét bliver dog svært at leve op til med de resultater de lægger for dagen.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal AC Horsens passe på ikke at blive massakreret den kommende søndag.

FC Nordsjælland vs AC Horsens h2h

Head-2-Head

Hverken FC Nordsjælland eller AC Horsens formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Der er næsten mål-garanti, når FC Nordsjælland møder AC Horsens, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. FC Nordsjælland har været en smule mere succesrig end AC Horsens i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-4-1 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille FC Nordsjælland på oddset mod AC Horsens.

  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AC Horsens er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Horsens ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Horsens kampe var antal mål UNDER 3.5.