FC Nordsjælland mod OB i 3F Superliga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når FC Nordsjælland får besøg af OB på Right To Dream Park. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel på søndag.

Som nummer 3 har FC Nordsjælland formået at skrabe 30 point sammen for 28 kampe. Med 35 point har OB for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til OB i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

OB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v OB.

 • FC Nordsjælland har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod OB i 26 af de seneste 28 udekampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod OB i 15 af de seneste 17 kampe
 • I de seneste 4 udekampe i træk OB har spillet, har begge hold scoret
 • OB har ikke tabt deres seneste 7 kampe
 • FC Nordsjælland har scoret imod i 19 af de senest 21 kampe mod OB
 • FC Nordsjælland har scoret imod i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod OB
 • FC Nordsjælland har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod OB
 • I de seneste 10 FC Nordsjælland kampe mod OB var summen af mål over 1.5
 • FC Nordsjælland har scorede i 8 af de senest 10 kampe mod OB

Form FC Nordsjælland mod OB

FC Nordsjælland vanskelige at nedbryde

FC Nordsjælland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Vejle Boldklub, før de nedlagde Viborg FF med 2-0. Mod Viborg FF blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

OB i forrygende form.

OB har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev SønderjyskE nedlagt 1-2, hvorpå AGF blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over SønderjyskE, der blev slået med 3-0.

FC Nordsjælland v OB Indbyrdes historik

OB tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. FC Nordsjælland møder OB med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og OB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor FC Nordsjælland og OB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod OB – Formstærke spillere

Oliver Antman har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. FC Nordsjælland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. OB kigger til gengæld mod Sander Svendsen i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.