FC Nordsjaelland mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjaelland agerer værter på Right To Dream Park for gæsterne fra OB til et opgør i 3F Superliga den kommende fredag.

FC Nordsjaelland er nummer 1 med 36 point og en målscore på 30-14, mens OB ligger nummer 5 med 25 point og en målscore på 23-25.

FC Nordsjaelland har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede syv mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens OB præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

FC Nordsjaelland har vundet ti sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjaelland er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

OB kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som fem nederlag i 3F Superliga. OB er på en stærk stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjaelland v OB.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • FC Nordsjælland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • OB scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • OB har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • OB har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • OB scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • 6 af OB’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål

Form FC Nordsjaelland mod OB

FC Nordsjaelland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 5-1 over AGF samt AaB. Serien blev dog bremset mod Lyngby Boldklub i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. FC Nordsjaelland præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 15 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er OB på udkig efter en sejr. Mod Brondby IF spillede de 1-1, før de også delte point med AC Horsens i en 3-3 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Randers FC. OB vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasseredeseks mål.

FC Nordsjaelland opnåede 20 point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt seks sejre med 16 mål scoret og seks indkasseret. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig seks point og en sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede seks gange.

FC Nordsjaelland vs OB – Seneste nyt

OB har en næsten fuld trup til rådighed på fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Bashkim Kadrii og Max Fenger bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjaelland mod OB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Nordsjaelland med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. OB vandt fem af deres foregående ti kampe, mens FC Nordsjaelland vandt tre sejre i ti opgør. OB kan spilles til odds 4.00 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjaelland og OB.

FC Nordsjaelland mod OB Spiltips

Issam Jebali virker til at være i anstændig form for OB, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Nordsjaelland, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Andreas Schjelderup, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

FC Nordsjaelland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. OB sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede OB tre sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Nordsjaelland har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har OB et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Nordsjaellands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som OB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.