Femtepladsen på højkant når FC Nordsjælland tager imod Randers

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når Randers FC kommer forbi den kommende onsdag til et opgør i 3F Superliga. FC Nordsjælland er placeret nummer 5 i stillingen med 40 point for 30 kampe, og 3 point bagefter efter 30 kampe ligger Randers FC nummer 6.

FC Nordsjælland længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i 3F Superliga på onsdag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen Randers FC som favoritter.

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

FC Nordsjælland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I FC Nordsjællands 3 sidste kampe har de været igennem et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland,
dernæst fulgte en 2-2 uafgjort mod F.C. København, mens de senest tabte 3-1 til AGF.

FC Nordsjælland har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende onsdag.

Randers FC drømmer om mere.

Randers FC har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Randers FC kom til kort i et 1-0 nederlag mod AGF, hvorefter de noterede en 4-0 sejr mod SoenderjyskE mens den seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod FC Midtjylland.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for Randers FC. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

FC Nordsjælland vs Randers FC h2h

Gode chancer for mål

Deres seneste møde i 3F Superliga var et brag af en kamp, da FC Nordsjælland won 4-3 over Randers FC. Det er trods alt ikke et resultat, man ser udspillet hver dag i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. FC Nordsjælland har haft et stærkt greb om Randers FC på det seneste og vandt 6 af de 10 foregående møder i 3F Superliga.

Stats and facts for FC Nordsjælland and Randers FC.

  • FC NordsjællandFC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC NordsjællandI 11 of 13 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC NordsjællandFC Nordsjaelland har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • FC NordsjællandI 7 seneste FC Nordsjaelland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Randers FCRanders FC ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Randers FCRanders FC har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Randers FCI 5 of 7 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Randers FCRanders FC har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Nordsjælland giver 2.63 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Randers FC giver 2.40 på oddset.