FC Nordsjælland mod Randers FC i 3F Superliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når Randers FC kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Efter 18 kampe afviklet er FC Nordsjælland placeret nummer 10 i stillingen med 16 point. Der er 12 points forskel til Randers FC, der som nummer 6 har samlet 28 point sammen.

FC Nordsjælland har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Randers FC i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Randers FC.

 • FC Nordsjælland har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 17 af de seneste 18 kampe
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • FC Nordsjælland tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Randers FC vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Randers FC har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland har har ikke tabt i 21 af 22 seneste hjemmekampe mod Randers FC
 • FC Nordsjælland har scorede i de seneste 14 kampe i træk de har spillet mod Randers FC
 • I 7 af de seneste 9 kampe FC Nordsjælland har spillet mod Randers FC har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland har vandt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Randers FC
 • I 6 ud af 8 seneste FC Nordsjælland hjemmekampe mod Randers FC var antallet af mål over 2.5

Form FC Nordsjælland mod Randers FC

FC Nordsjælland i ekspresfart mod bunden.

FC Nordsjælland har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Silkeborg IF, hvorefter de mod OB tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brøndby IF, der vandt 2-0.

Randers FC er desperate efter point.

Randers FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af Leicester, før Viborg FF satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 1-3.

FC Nordsjælland v Randers FC Indbyrdes historik

Randers FC havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i septiembre 2021 i 3F Superliga. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem FC Nordsjælland og Randers FC var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor FC Nordsjælland og Randers FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Right To Dream Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Simon Adingra. Han har vist flaget for FC Nordsjælland med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Randers FC har til gengæld forhåbninger om, at Alhaji Kamara kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.