FC Nordsjælland mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Randers FC kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

FC Nordsjælland er nummer 4 i tabellen med 36 point efter 21 kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 9 med 22 point efter 21 kampe.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

FC Nordsjælland er noteret for ti sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på fem sejre, samt syv uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 7 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 7 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 7 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 13 udekampe i 3F Superliga
  • 10 af Randers FC’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret

Form FC Nordsjælland mod Randers FC

FC Nordsjælland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Silkeborg IF, som blev slået 3-1, før de sejrede 1-2 over Hvidovre IF. FC Nordsjælland vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede syv mål, men lukkede også fire ind.

Randers FC har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Lyngby Boldklub satte de sig igennem med 1-0, før Viborg FF viste sig for stærke og sejrede 3-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Randers FC gik ned 0-1 mod FC Midtjylland. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

FC Nordsjælland tog 22 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette har kastet seks sejre af sig efter 19 mål scoret og syv indkasseret. Randers FC scorede 11 mål og indkasserede selv 25 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til en sejre og syv point.

FC Nordsjælland vs Randers FC – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Nordsjælland, når de skal i aktion mod Randers FC. Martin Frese får en fridag fra FC Nordsjælland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

FC Nordsjælland må stille op uden Benjamin Nygren den kommende søndag mod Randers FC, da han døjer med en skade.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Mads Enggård i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod FC Nordsjælland. FC Nordsjælland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 5-0 i deres seneste to opgør mod Randers FC. FC Nordsjælland har en fornuftig 6-3-1 historik mod Randers FC, som de bankede 5-0 i deres seneste indbyrdes opgør.

FC Nordsjælland scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Randers FC i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og Randers FC.

FC Nordsjælland mod Randers FC Spiltips

Martin Frese har været stærk for FC Nordsjælland i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Randers FC håber, at Simen Bolkan Nordli kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Nordsjælland har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens nul kastede nederlag af sig. Randers FC vandt to af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede tre uafgjort og tabte fem gange i denne stime. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for FC Nordsjælland. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Randers FC.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 2.3 mål i disse dueller, mens Randers FC ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der var over 2.5 mål i otte af FC Nordsjællands foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.5 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.