FC Nordsjælland mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC gæster Right To Dream Park på mandag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er nummer 2 med 20 point og en målscore på 15-9, mens Randers FC ligger nummer 1 med 22 point og en målscore på 16-8.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Randers FC kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

FC Nordsjælland er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i 3F Superliga, men kan i stedet vise 6 sejre og 4 uafgjorte frem.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Randers FC.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 5 af de seneste 6 kampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 14 kampe
  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Randers FC vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 5 udekampe
  • Randers FC scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe

Form FC Nordsjælland mod Randers FC

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Nordsjælland i øjeblikket. Mod AGF satte de sig igennem i en 2-3 sejr, før de spillede 1-1 mod FC Midtjylland. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod AC Horsens. FC Nordsjælland drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. FC Nordsjælland præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Right To Dream Park. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 9 mål.

Randers FC virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Lyngby Boldklub, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 2-2 mod Brøndby IF, hvorpå Silkeborg IF blev besejret 3-2. Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 10 mål.

FC Nordsjælland opnåede 6 point fra deres foregående 4 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 2 sejre med 4 mål scoret og 5 indkasseret. Randers FC scorede 5 mål og lukkede 2 ind i deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem 3 sejre og 10 point.

FC Nordsjælland vs Randers FC – Seneste nyt

FC Nordsjælland mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. FC Nordsjælland har været en smule mere succesfuld i end Randers FC i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med FC Nordsjælland på oddset. Bookmakerne giver odds 2.05 en hjemmesejr.

Hold godt øje med Andreas Schjelderup, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Nordsjælland. For gæsterne præsterede Marvin Egho 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Randers FC sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag. Randers FC scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. FC Nordsjælland var først på pletten i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens Randers FC presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af FC Nordsjællands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.