FC Nordsjælland tørster efter igen at vinde

FC Nordsjælland tager imod Silkeborg IF på Right To Dream Park i runde 16 på søndag i 3F Superliga. Efter 15 kampe afviklet er FC Nordsjælland placeret nummer 10 i stillingen med 15 point. Der er 8 points forskel til Silkeborg IF, der som nummer 6 har samlet 23 point sammen. 

Silkeborg IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til FC Nordsjælland, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. 

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs Silkeborg IF.

  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • FC Nordsjælland har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk.
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Silkeborg IF har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form FC Nordsjælland mod Silkeborg IF

FC Nordsjælland håber på frisk start.

FC Nordsjælland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. FC Nordsjælland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod OB blev det 1-1, hvorefter AaB viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Viborg FF.
 

Silkeborg IF fortsætter pointhøsten.

FC Nordsjælland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Silkeborg IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod OB, før de nedlage SønderjyskE med 6-0. Mod F.C. København blev der delt i porten i en 0-0 kamp.
 

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Silkeborg IF som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver FC Nordsjælland 34% chance for at tage tre point mod Silkeborg IF. Det svarer til, at man får 2.95 på oddset for sejr til FC Nordsjælland, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Silkeborg IF betaler dig pengene 2.25 gange igen på oddset.

FC Nordsjælland v Silkeborg IF Indbyrdes historik

FC Nordsjælland trak det korteste strå, da Silkeborg IF vandt en 4-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr FC Nordsjælland noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har FC Nordsjælland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Nordsjælland 34% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 2.25 i gevinst på oddset for en sejr. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 8 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Simon Adingra. Han har vist flaget for FC Nordsjælland med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF har til gengæld forhåbninger om, at Nicolai Vallys kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.