FC Nordsjælland mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet FC Nordsjælland skal den kommende søndag i kamp mod Silkeborg IF på Right To Dream Park i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

FC Nordsjælland er placeret som nummer 4 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 53 point til samlingen. Silkeborg IF har opnået 32 point, hvilket placerer dem som nummer 6 efter 28 runder.

FC Nordsjælland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 12 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Silkeborg IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

FC Nordsjælland er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i 3F Superliga i denne sæson. FC Nordsjælland er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Silkeborg IF kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som 14 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 kampe FC Nordsjælland har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF har i tabte 5 af de seneste 6 kampe ikke scorede et mål
  • Silkeborg IF har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Silkeborg IF har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Silkeborg IF var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i de seneste 10 udekampe

Form FC Nordsjælland mod Silkeborg IF

FC Nordsjælland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AGF, der blev nedlagt 7-2. Herefter spillede de 1-1 mod Brøndby IF, hvorpå AGF blev besejret 1-3. FC Nordsjælland præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 17 i kassen selv, mens de lukkede otte mål ind.

Silkeborg IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Midtjylland med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over AGF. Silkeborg IF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 14 og scorede tre mål.

FC Nordsjælland er det mest scorende hjemmehold i 3F Superliga med 30 mål scoret, mens de indkasserede 13. Samtidig er Silkeborg IF de mindst scorende udehold i 3F Superliga med blot 14 kasser på kontoen. De lukkede samtidig 23 ind.

FC Nordsjælland opnåede 14 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 15 mål scoret og 13 indkasseret. Silkeborg IF vandt tre sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 26 ind. Dette indbragte dem ti point.

FC Nordsjælland vs Silkeborg IF – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Right To Dream Park.

Benjamin Nygren sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexander Lind og Joel Felix, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Silkeborg IF. FC Nordsjælland går til kampen mod Silkeborg IF med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

FC Nordsjælland mod Silkeborg IF Spiltips

Stefan Thordarson virker til at være i anstændig form for Silkeborg IF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Nordsjælland, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Andreas Schjelderup, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. FC Nordsjælland sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Silkeborg IF var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til to clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Silkeborg IF landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.