FC Nordsjælland mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når FC Nordsjælland tørner sammen med rivaler Silkeborg IF i et derby 3F Superliga den kommende søndag på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland er nummer 1 med 13 point og en målscore på 8-2, mens Silkeborg IF ligger nummer 2 med 10 point og en målscore på 10-6.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 8 mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Silkeborg IF har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Silkeborg IF.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • FC Nordsjælland vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Silkeborg IF scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form FC Nordsjælland mod Silkeborg IF

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 1-0 over Lyngby Boldklub samt Viborg FF. Serien blev dog bremset mod AaB i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.FC Nordsjælland drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.FC Nordsjælland har vist potent form på Right To Dream Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 10 mål, mens de tillod 3 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

I deres seneste tre kampe formåede Silkeborg IF først at banke Brøndby IF med 2-0. Herefter nedlagde de også AaB med 3-1, inden stimen stoppede mod Viborg FF, der vandt en 2-0 sejr.Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 9 mål.

FC Nordsjælland vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Nordsjælland.

Andreas Oggesen, Oscar Fuglsang, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 18 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Andreas Schjelderup har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Nicklas Helenius, der har banket 4 mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag.Kun 3 af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland havde over 2.5 mål. I 9 af de seneste 10 udekampe for Silkeborg IF, var der over 2.5 mål.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 2.3 mål i disse dueller, mens Silkeborg IF ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 8 gange undervejs.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Nordsjællands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.