FC Nordsjælland og SønderjyskE kæmper for play off-pladsen

FC Nordsjælland tager på søndag imod SønderjyskE i 3F Superliga på Right To Dream Park. FC Nordsjælland indtager pladsen som nummer 8 i 3F Superliga med 26 point efter 21 kampe. SønderjyskE er 2 point foran som nummer 6 for 21 kampe.

FC Nordsjælland har hårdt brug for en succesoplevelse i mødet med SønderjyskE, hvis top seks skal blive en realitet.

FC Nordsjælland bøjer sig ikke.

FC Nordsjælland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I FC Nordsjællands 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod AGF, hvorpå fulgte en 2-2 uafgjort mod AC Horsens, mens de senest smadrede Lyngby Boldklub 3-0.

FC Nordsjælland har hjemme bare formået at tage 2 point ud af 12 mulige siden februar på Right To Dream Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

SønderjyskE drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe blev SønderjyskE besejret 1-0 af AaB, hvorefter de tog en 4-1 sejr mod Fremad Amager for senest at sikre en 2-0 sejr mod AC Horsens.

Med 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra SønderjyskE vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

FC Nordsjælland vs SønderjyskE h2h

Head-2-Head

FC Nordsjælland have the momentum

FC Nordsjælland trak det korteste strå, da SønderjyskE vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr FC Nordsjælland noterede sig i den forrige kamp. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 9 af deres seneste 10 kampe. Man kan konstatere, at FC Nordsjælland på det seneste har været i stand til at “læse” SønderjyskE godt med en 6-2-2 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 5 of 7 seneste SoenderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.