FC Nordsjælland mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

FC Nordsjælland byder velkommen til SønderjyskE i 3F Superliga den kommende fredag på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 20 point efter 20 kampe. På de 20 runder SønderjyskE har afviklet, har de indsamlet 11 point og ligger nummer 12 i stillingen.

FC Nordsjælland drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som SønderjyskE besidder, når de to klubber møder hinanden i 3F Superliga. De kan håbe på, at hjemmeholdet uforvarende kommer til at bruge det store forspring som en sovepude.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er SønderjyskE ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 27 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v SønderjyskE.

 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 19 af de seneste 21 kampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • SønderjyskE har ikke vundet deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 5 af de seneste 6 kampe
 • SønderjyskE tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • SønderjyskE ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I 13 af de seneste 15 kampe FC Nordsjælland har spillet mod SønderjyskE har begge hold scoret
 • I 12 ud af 13 seneste FC Nordsjælland hjemmekampe mod SønderjyskE var antallet af mål over 2.5
 • FC Nordsjælland har scorede i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod SønderjyskE
 • FC Nordsjælland har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod SønderjyskE
 • FC Nordsjælland har har ikke tabt i 10 af 12 seneste kampe mod SønderjyskE

Form FC Nordsjælland mod SønderjyskE

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 0-0 mod Randers FC. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod AGF.

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer SønderjyskE i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 1-0 mod AGF og Brøndby IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod OB.

FC Nordsjælland v SønderjyskE Indbyrdes historik

FC Nordsjælland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i august 2021 i 3F Superliga. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 9 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Nordsjælland og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Right To Dream Park i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Simon Adingra, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe i alle turneringer for FC Nordsjælland, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Emil Berggreen har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for SønderjyskE, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.