FC Nordsjælland mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

FC Nordsjælland lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 3F Superliga med 22 point for deres første 24 kampe. Differencen til SønderjyskE er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 24 kampe.

Både FC Nordsjælland og SønderjyskE har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

SønderjyskE vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v SønderjyskE.

Form FC Nordsjælland mod SønderjyskE

FC Nordsjælland håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer FC Nordsjælland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 2-1 mod F.C. København og OB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod AGF.

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

SønderjyskE har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Randers FC blev det 1-1, hvorefter Viborg FF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod OB.

FC Nordsjælland v SønderjyskE Indbyrdes historik

Sidste gang FC Nordsjælland spillede imod SønderjyskE var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Right To Dream Park sluttede 1-1. FC Nordsjælland møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 9 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Nordsjælland og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Right To Dream Park i vente.

FC Nordsjælland mod SønderjyskE – Formstærke spillere

Mads Kristian Hansen fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Emil Berggreen i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for SønderjyskE.