FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 3 i stillingen har FC Nordsjælland samlet 32 point efter 30 kampe. På 26 point befinder Vejle Boldklub sig rangeret som nummer 5 for 30 afviklede kampe.

Vejle Boldklub går ind til kampen mod FC Nordsjælland på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Vejle Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Vejle Boldklub.

 • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 7 kampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • Vejle Boldklub har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 udekampe Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Vejle Boldklub i de seneste 4 kampe
 • Vejle Boldklub scorede i deres seneste 4 udekampe
 • FC Nordsjælland har har ikke tabt i 10 af 11 seneste kampe mod Vejle Boldklub
 • FC Nordsjælland har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Vejle Boldklub
 • FC Nordsjælland har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Vejle Boldklub
 • FC Nordsjælland har scorede i 11 af de senest 13 kampe mod Vejle Boldklub
 • FC Nordsjælland har scorede i de seneste 7 hjemmekampe i træk de har spillet mod Vejle Boldklub

Form FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Nordsjælland på udkig efter en sejr. Mod Viborg FF spillede de 1-1, før de også delte point med OB i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod SønderjyskE.

Vejle Boldklub drømmer om at stoppe ringe stime.

Vejle Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod FC Midtjylland, hvorefter de opnåede 2-2 mod Viborg FF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod AGF.

FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub – Seneste nyt FC Nordsjælland kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Vejle Boldklub. Adamo Nagalo får en fridag fra FC Nordsjælland-truppen, da han sidder ude med karantæne. Erik Marxen og Jonathan Amon er alle ude af truppen, som FC Nordsjælland tager imod Vejle Boldklub med på Right To Dream Park. Vejle Boldklub ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i Vejle Boldklub-truppen, er Arbnor Mucolli i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint. Kevin Custovic og Ali Adnan bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Vejle Boldklub, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da FC Nordsjælland senest stod overfor Vejle Boldklub på Vejle Stadion. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 0-0 på måltavlen, da sidste fløjt lød. FC Nordsjælland møder Vejle Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Nordsjælland og Vejle Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Right To Dream Park i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 kasses gange i de seneste 10 encounters opgør mellem disse to klubber. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.8 goals mål, mens Vejle Boldklub landede et snit på 1 goal kasser i disse dueller. Begge hold var på tavlen i 7 times af kampene.

FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub – Formstærke spillere

Oliver Antman har været stærk for FC Nordsjælland i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vejle Boldklub håber, at Luka Djordjevic kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.