FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

Mens formen ser skarp ud hos FC Nordsjælland i 3F Superliga, lader den en del tilbage at ønske for Vejle Boldklub, før deres besøg på Right To Dream Park den kommende mandag. FC Nordsjælland er placeret som nummer 4 i tabellen med 10 point efter 5 kampe. Vejle Boldklub ligger på en placering som nummer 12 i stillingen med 1 point ovenpå deres 5 opgør. 

Bookmakerne har FC Nordsjælland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.87, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Nordsjælland 53% chance for at banke Vejle Boldklub. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Vejle Boldklub udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. 

Vejle Boldklub drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som FC Nordsjælland besidder, når de to klubber møder hinanden i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub.

  • FC Nordsjælland har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 4 af 5 kampe.

Form FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub

FC Nordsjælland i fantastisk form.

FC Nordsjælland ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod SønderjyskE, en 3-1 sejr mod OB og senest en 1-0 sejr mod Brøndby IF.

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub ankommer til kampen den kommende mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub præsterede en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF, hvorefter de noterede et 4-1 nederlag mod FC Midtjylland, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod AaB.

På baggrund af de seneste resultater og med Vejle Boldklub i halvsløj form, er det oplagt at gå med FC Nordsjælland til 1.87 på oddset.

FC Nordsjælland v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Hverken FC Nordsjælland eller Vejle Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. FC Nordsjælland vandt 60%, mens Vejle Boldklub vandt 10% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 6-3-1 i det samlede regnskab. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Oliver Villadsen. Han har vist flaget for FC Nordsjælland med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub har til gengæld forhåbninger om, at Wahid Faghir kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.