FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både FC Nordsjælland og Vejle Boldklub, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Right To Dream Parkpå søndag.

FC Nordsjælland går ind til runde 14 som nummer 5 i 3F Superliga tabellen med 22 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har Vejle Boldklub samlet ni point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv otte mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Vejle Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Vejle Boldklub præsterede et “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Vejle Boldklub har indtil videre præsteret to sejre og tre uafgjorte samt otte nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 FC Nordsjælland kampe, har summen af mål været under 3.5
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • 3 af FC Nordsjælland’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål
  • 19 af Vejle Boldklub’s seneste 21 udekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • Vejle Boldklub scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Vejle Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub

FC Nordsjælland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Spartak Trnava med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Brøndby IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Viborg FF. FC Nordsjælland vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også fem ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Vejle Boldklub, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod F.C. København, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Viborg FF. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod AB. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv seks.

FC Nordsjælland scorede 12 mål og indkasserede tre i deres seneste syv kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 12 point og tre sejre. Vejle Boldklub scorede fem mål og indkasserede selv 11 i deres foregående syv opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til nul sejre og et point.

FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

FC Nordsjælland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Vejle Boldklub.

Ibrahim Osman, Mads Kristian Hansen og Oliver Antman er alle ude af truppen, som FC Nordsjælland tager imod Vejle Boldklub med på Right To Dream Park.

Vejle Boldklub ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i Vejle Boldklub-truppen, er Saeid Ezatolahi i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Thomas Gundelund og Dimitrios Emmanouilidis bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Vejle Boldklub, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

FC Nordsjælland sikrede sig alle tre point i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe mod Vejle Boldklub. Det sluttede uden vinder, da FC Nordsjælland senest mødte Vejle Boldklub, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 0-0 kamp på Right To Dream Park. FC Nordsjælland plejer at være ok med at møde Vejle Boldklub, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Right To Dream Park.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub.

FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Marcus Ingvartsen trods alt stadig tegnet sig for seks mål i denne 3F Superliga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Vejle Boldklub.

FC Nordsjælland høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Vejle Boldklub præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. FC Nordsjælland formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Right To Dream Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Vejle Boldklub snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.