FC Nordsjælland mod Viborg FF i 3F Superliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når FC Nordsjælland tager imod Viborg FF på søndag.

Som nummer 4 har FC Nordsjælland formået at skrabe 26 point sammen for 26 kampe. Med 35 point har Viborg FF for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i 3F Superliga.

Viborg FF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod FC Nordsjælland den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Viborg FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Viborg FF.

 • FC Nordsjælland har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland uafgjort 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Viborg FF scorede i 51 af deres seneste 52 udekampe
 • I 19 af de seneste 21 udekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Viborg FF i 19 af de seneste 21 udekampe
 • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 7 kampe
 • FC Nordsjælland har scorede i de seneste 22 kampe i træk de har spillet mod Viborg FF
 • FC Nordsjælland har har ikke tabt i 15 af 16 seneste kampe mod Viborg FF
 • FC Nordsjælland har vandt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Viborg FF
 • I de seneste 4 FC Nordsjælland kampe mod Viborg FF var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 3 kampe i træk FC Nordsjælland har spillet mod Viborg FF har begge hold scoret

Form FC Nordsjælland mod Viborg FF

FC Nordsjælland bøjer sig ikke

FC Nordsjælland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod AGF, før de nedlagde SønderjyskE med 2-0. Mod Vejle Boldklub blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Viborg FF fortsætter pointhøsten.

Viborg FF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Vejle Boldklub, før de nedlage AGF med 0-2. Mod OB blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

FC Nordsjælland v Viborg FF Indbyrdes historik

Sidste gang FC Nordsjælland spillede imod Viborg FF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Energi Viborg Arena sluttede 2-2. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod Viborg FF, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Viborg FF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Nordsjælland og Viborg FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Right To Dream Park i vente.

FC Nordsjælland mod Viborg FF – Hold øje med…

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Kian Hansen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Viborg FF sætter deres lid til, at Jay-Roy Grot kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.