FC Nordsjælland skal vende elendig stime mod FC Midtjylland i Farum

Titeljagtende FC Midtjylland har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og FC Nordsjælland kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende søndag.

FC Nordsjælland indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 13 point efter 11 kampe. På de 11 runder FC Midtjylland har afviklet, har de indsamlet 27 point og ligger nummer 1 i stillingen.

FC Midtjylland er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til FC Nordsjælland, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs FC Midtjylland.

  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 9 af 10 kampe;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 20 af 22 kampe.

Form FC Nordsjælland vs FC Midtjylland

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Nordsjælland ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. FC Nordsjælland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over VSK Aarhus. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 5-1 til F.C. København, siden 4-1 mod Silkeborg IF.

FC Midtjylland på fortsat vinderkurs.

FC Midtjylland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. FC Midtjylland vandt først 1-0 over Randers, hvorefter de tabte 3-1 i Europa League mod Braga. Herefter bankede de AGF til atomer i en 4-0 sejr.

Med FC Midtjylland i rigtig god form i de senere uger, hvor FC Nordsjælland ikke har leveret overbevisende, er et spil på FC Midtjylland til 1.65 på oddset det oplagte valg.

FC Nordsjælland v FC Midtjylland Indbyrdes historik

Ikke bare vandt FC Midtjylland deres seneste to kampe mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i september 2021 og 3-0 i maj 2021. FC Nordsjælland møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Oliver Villadsen. Han har vist flaget for FC Nordsjælland med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland har til gengæld forhåbninger om, at Junior Brumado kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.