FC Nordsjælland tørster efter igen at vinde

Begge klubbers placering i midten af 3F Superliga antyder en jævnbyrdig kamp, når Viborg FF på Energi Viborg Arena får besøg af FC Nordsjælland. Som nummer 9 har Viborg FF formået at skrabe 15 point sammen for 14 kampe. Med 14 point har FC Nordsjælland for 14 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i 3F Superliga. 

Lidt for mange uafgjorte kampe har bremset Viborg FF i deres fremdrift på det seneste. Den forestående opgave mod FC Nordsjælland ligner dog en pæn mulighed at bytte ét point ud med tre. 

Viborg FF har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange. 

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gang i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF vs FC Nordsjælland.

  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 7 af 8 kampe;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Form Viborg FF mod FC Nordsjælland

Viborg FF drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Viborg FF igennem de seneste ugers kampe. Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Silkeborg IF, før de sejrede 5-2 mod AaB. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Brøndby IF.

FC Nordsjælland håber på frisk start.

FC Nordsjælland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Bare ét point forhindrer FC Nordsjælland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Vejle Boldklub, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod OB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AaB, som satte sig igennem med 0-2.

 

Viborg FF v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland trak det korteste strå, da Viborg FF vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 4-3 sejr FC Nordsjælland noterede sig i den forrige kamp. Viborg FF møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Viborg FF og FC Nordsjælland bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Sebastian Grønning. Han er topscorer for Viborg FF med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe. 

FC Nordsjælland krydser til gengæld fingre for, at Simon Adingra kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.