FC Nordsjælland vs Brøndby IF – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Nordsjælland agerer værter på Right To Dream Park for gæsterne fra Brøndby IF til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag.

FC Nordsjælland har sat seks point på kontoen for de første to kampe, og de bliver en hård modstander, når de i tredje runde forsøger at holde sig på maksimum point.

Med en sejr og et nederlag under bæltet går Brøndby IF ind til tredje runde af 3F Superliga-sæsonen med håb om at fordoble deres point-total mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gang.

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Brøndby IF bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • 6 af FC Nordsjælland’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I 11 af de seneste 12 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Brøndby IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Brøndby IF scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe

Form FC Nordsjælland mod Brøndby IF

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Viborg FF, før de bankede Viborg FF med 4-1. Senest blev AGF nedlagt i en 1-3 sejr. FC Nordsjælland går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. FC Nordsjælland præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Right To Dream Park. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede 12 mål.

Brøndby IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod AGF, før de sejrede 1-2 mod Silkeborg IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod OB. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for Brøndby IF, hvis de formår at opbygge noget momentum. Brøndby IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Brøndby IF på Right To Dream Park.

Yannick Agnero sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Nordsjælland på Right To Dream Park.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Brøndby IF, da Brøndby IF noterede en sejr på 5-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Nordsjælland sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Brøndby IF har seks sejre i deres seneste ti meetings med FC Nordsjælland, og de sejrede 5-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Nordsjælland og Brøndby IF blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Ernest Nuamah viser rigtig god form med fem mål i seks kampe og FC Nordsjælland bør bringe ham i spil mod Brøndby IF. Sidstnævnte ankommer med Mathias Kvistgaarden, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Brøndby IF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Brøndby IF presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Brøndby IF formåede at score 2.9 mål i gennemsnit.