FC Nordsjælland vs F.C. København – Spilfiduser, Optakt og Odds

FC Nordsjælland tager på hjemmebanen Right To Dream Park imod F.C. København, der kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga.

F.C. København nyder udsigten fra toppen af tabellen med 49 point for 27 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Nordsjælland ligger placeret som nummer 2 i 3F Superliga med 47 point oven på 27 afviklede kampe.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net seks gange, eller 0.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

FC Nordsjælland har vundet 13 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

F.C. København kigger på 15 sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v F.C. København.

  • FC Nordsjælland scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i de seneste 10 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af F.C. København’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af F.C. København’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål
  • F.C. København har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 10 kampe
  • 6 af F.C. København’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form FC Nordsjælland mod F.C. København

FC Nordsjælland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over F.C. København. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til AGF, siden 5-3 mod F.C. København. FC Nordsjælland har vist potent form på Right To Dream Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod seks imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

F.C. København har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af FC Nordsjælland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Brøndby IF, for så at svare igen med en 5-3 sejr over FC Nordsjælland. F.C. København formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede to og scorede 11 mål.

FC Nordsjælland har været brandvarme i 3F Superliga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 26 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også 13 undervejs. F.C. København ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 23 kasser. De indkasserede desuden 15 mål.

FC Nordsjælland har opnået 36 point fra deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt ti kampe med en score på 31 mål for og 18 imod. F.C. København har en overlegen historik for deres seneste ni kampe mod hold fra top seks. De opnåede 17 point, flere end nogen anden mod top seks hold i 3F Superliga. De vandt fem sejre, mens de scorede 13 og indkasserede 11 mål.

FC Nordsjælland vs F.C. København – Seneste nyt

Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod F.C. København – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb F.C. København med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. F.C. København synes at have et godt øje til FC Nordsjælland, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.38 på F.C. København til at vinde igen.

F.C. København scorede i deres seneste 17 opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og F.C. København. Begge hold var på tavlen otte gange i deres seneste 10 møder.

FC Nordsjælland mod F.C. København Spiltips

Ernest Nuamah har tre mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohamed Daramy, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 1.3 mål i disse dueller, mens F.C. København ligger på to mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.