FC Nordsjælland vs Viborg FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Nordsjælland agerer værter på Right To Dream Park for gæsterne fra Viborg FF til et opgør i 3F Superliga på mandag.

De lukkede sidste sæson som nummer 2 i stillingen, og FC Nordsjælland forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod Viborg FF. Sidstnævnte sluttede som nummer 4 i 3F Superliga i sidste sæson.

Vi forventer at se en dedikeret indsats fra både FC Nordsjælland og Viborg FF, for at starte en ny sæson med et nederlag er et uønsket udfald for enhver spiller.

Viborg FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Formmæssigt sluttede sidste sæson ikke optimalt for FC Nordsjælland der kun fik tre sejre, tre uafgjorte men fire nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen.

Formmæssigt sluttede sidste sæson ikke optimalt for Viborg FF der kun fik tre sejre, to uafgjorte men fem nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland var i vandt 8 af de seneste 10 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Nordsjælland var i vandt 8 af deres seneste 10 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 15 af de seneste 17 kampe
  • I de seneste 10 Viborg FF udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 15 af Viborg FF’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • 4 af Viborg FF’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod Viborg FF

De seneste tre kampe har for FC Nordsjælland givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Randers FC med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 5-1 mod Brøndby IF. Deres seneste opgør, mod Viborg FF, indbragte et point i en0-0 kamp. I en sæson, hvor alt kører helt glat, kan Viborg FF måske overraske med en plads på podiet. Dog ser en placering i den øverste halvdel af 3F Superliga ud til at være det mest realistiske scenarie. FC Nordsjælland er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv ti.

Bare ét point forhindrer Viborg FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af F.C. København, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod FC Nordsjælland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 0-1. FC Nordsjælland går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Viborg FF to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede syv mål.

FC Nordsjælland vs Viborg FF – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Viborg FF på Right To Dream Park.

Yannick Agnero sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende mandag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Viborg FF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Hverken FC Nordsjælland eller Viborg FF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. FC Nordsjælland går til kampen mod Viborg FF med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Nordsjælland og Viborg FF blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og Viborg FF.

FC Nordsjælland mod Viborg FF Spiltips

FC Nordsjælland høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Viborg FF skulle have en god chance for at komme på tavlen på mandag, da FC Nordsjælland kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Viborg FF snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.