FC Nordsjælland vs Viborg FF – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Nordsjælland tager på søndag imod Viborg FF i 3F Superliga på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland jagter førstepladsen i 3F Superliga stillingen efter at have opnået 54 point på deres første 31 kampe. Viborg FF er i hælene på dem med 50 point efter 31 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

FC Nordsjælland fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Viborg FF bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Viborg FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. FC Nordsjælland indkasserede mindst ét mål i deres seneste 15 kampe.

Viborg FF kigger på 14 sejre, samt otte uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Viborg FF.

  • I 13 af de seneste 15 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i de seneste 15 kampe
  • FC Nordsjælland har i tabte 7 af de seneste 8 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • 12 af Viborg FF’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Viborg FF’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • 9 af Viborg FF’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Viborg FF scorede i 11 af deres seneste 13 kampe

Form FC Nordsjælland mod Viborg FF

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod AGF, før de sejrede 3-1 mod Randers FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 5-1 nederlag mod Brøndby IF. FC Nordsjælland har vist potent form på Right To Dream Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod otte imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Viborg FF i øjeblikket. Mod Randers FC satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Brøndby IF. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod F.C. København. Viborg FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

FC Nordsjælland opnåede 24 point fra deres foregående 15 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt seks sejre med 22 mål scoret og 16 indkasseret. Viborg FF vandt ni sejre i deres foregående 25 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 31 mål og lukkede 30 ind. Dette indbragte dem 34 point.

FC Nordsjælland vs Viborg FF – Seneste nyt

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Viborg FF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Viborg FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. FC Nordsjælland har været en smule mere succesfuld i end Viborg FF i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med FC Nordsjælland på oddset. Bookmakerne giver odds 2.25 en hjemmesejr.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Nordsjælland og Viborg FF blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og Viborg FF.

FC Nordsjælland mod Viborg FF Spiltips

Det kører udmærket for Ernest Nuamah, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så FC Nordsjælland håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Viborg FF på søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ernest Nuamah til at finde vej til netmaskerne her.

FC Nordsjælland vandt beskedne otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Viborg FFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Nordsjælland har et gennemsnit på 1.7 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.