FC Porto mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal rejser til et opgør mod FC Porto på Estadio do Dragao på onsdag til den første af to kampe i 1/8-finalen i Champions League.

FC Porto kunne have fået førstepladsen i en gruppe, hvor de immervæk høstede 12 point men to skuffende nederlag kastede duksepladsen i hænderne på Barcelona.

En enkelt nederlag i gruppespillet viste sig blot at være et bump på vejen mod førstepladsen for Arsenal. Af de seks gruppekampe vandt de fire og opnåede 13 point, hvilket viste sig nok til at holde eventuelle udfordrere bag sig.

Arsenal håber på at udvide deres indtil videre gode stime i Champions League til også at gælde kvartfinalen som minimum. De præsterede stærkt i gruppespillet, men afgav dog også fem point undervejs. Sådanne dyk i præstationerne vil være kostbare på dette tidspunkt af turneringen.

FC Porto er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. FC Porto præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Arsenal kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

 • FC Porto har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
 • FC Porto vandt deres seneste 8 hjemmekampe
 • FC Porto scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • FC Porto har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Porto var i vandt 7 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Arsenal scorede i 28 af deres seneste 29 kampe i Champions League
 • I 12 af de seneste 14 udekampe Arsenal har spillet i Champions League, har begge hold scoret
 • Arsenal scorede i deres seneste 14 udekampe i Champions League
 • Arsenal scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
 • 10 af Arsenal’s seneste 12 kampe i Champions League havde over 2.5 mål
 • I de seneste 3 FC Porto hjemmekampe mod Arsenal i Champions League var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 FC Porto hjemmekampe mod Arsenal var summen af mål under 3.5
 • FC Porto har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Arsenal i Champions League
 • FC Porto har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Arsenal
 • I 3 ud af 4 seneste FC Porto kampe mod Arsenal i Champions League var antallet af mål over 2.5

Odds til kampen mellem FC Porto og Arsenal leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: FC Porto (5.25) | Uafgjort (3.60) | Arsenal (1.70)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.80) | Over 2.5 (2.00)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Hent dit risikofrie væddemål her

FC Porto vs Arsenal – Seneste nyt

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio do Dragao.

Lineup FC Porto vs Arsenal

Form FC Porto mod Arsenal

FC Porto har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Rio Ave sluttede 0-0, hvorpå et 3-2 nederlag mod Arouca fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Estrela da Amadora blev nedlagt med 2-0.

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Liverpool nedlagt 3-1, hvorpå West Ham blev fejet til side med 0-6. Senest gik formen ud over Burnley, der blev slået med 0-5.

FC Porto mod Arsenal – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Arsenal sig en 5-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag?

Begge hold fandt vej til netmaskerne i en af de seneste seks kampe mellem FC Porto og Arsenal.

FC Porto vandt niaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede engange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Arsenal vandt femaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort togange og tabte trekampe. FC Porto var i stand til at vinde seks deres seneste kampe på Estadio do Dragao uden at indkassere mål.

FC Porto mod Arsenal – Hold øje med…

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Gabriel Jesus været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende onsdag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod FC Porto. Sidstnævnte håber til gengæld på Wenderson Galeno til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.