FC Porto mod Atletico Madrid Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

FC Porto går ind på Estadio do Dragao til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Atletico Madrid den kommende tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Med 9 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har FC Porto allerede sikret videre adgang til næste runde. Spørgsmålet er, om de også formår at gå videre på gruppens førsteplads.

Atletico Madrid går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 5 point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. De har dog stadig mulighed for at besætte tredjepladsen, så der er rigeligt på spil i sidste runde.

Når det kommer til mål, er FC Porto ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Atletico Madrid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

FC Porto mod Atletico Madrid Optakt

FC Porto har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Benfica gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 0-4 over Club Brugge, inden de senest spillede 1-1 mod Santa Clara. FC Porto opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede 5 og lukkede 14 mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Atletico Madrid i øjeblikket. Mod Real Betis satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 2-2 mod Bayer Leverkusen. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Cadiz. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Atletico Madrid to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 4 mål.

Det ligner umiddelbart en jævnbyrdig kamp mellem FC Porto og Atletico Madrid, men deres indbyrdes historik gør, at vi hælder til fordel for Atletico Madrid.

Facts og finurligheder for FC Porto v Atletico Madrid.

 • FC Porto vandt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Porto scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • FC Porto har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Porto scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • FC Porto vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Atletico Madrid har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Atletico Madrid har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • Atletico Madrid scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Atletico Madrid scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • I 7 ud af 8 seneste FC Porto kampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 3.5
 • FC Porto har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Atletico Madrid
 • FC Porto har tabte i 4 af 5 seneste kampe mod Atletico Madrid
 • FC Porto har scorede i de seneste 3 hjemmekampe i træk de har spillet mod Atletico Madrid
 • FC Porto har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Atletico Madrid

FC Porto vs Atletico Madrid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Porto, når de skal i aktion mod Atletico Madrid.

Joao Mario og Pepe er blandt de 2 spillere, som mangler for FC Porto på tirsdag.

Atletico Madrid ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder FC Porto.

Geoffrey Kondogbia, Álvaro Morata, Thomas Lemar, Koke og Marcos Llorente bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Atletico Madrid, når de drager til Estadio do Dragao.

FC Porto mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 3-1 i deres seneste to opgør mod FC Porto ser Atletico Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Porto går til kampen mod Atletico Madrid med en 2-3-4 statistik for deres seneste 9 møder. Det giver en sejrs-rate på 22%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste 9 indbyrdes opgør mellem FC Porto og Atletico Madrid var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

FC Porto mod Atletico Madrid Spiltips

Mehdi Taremi har været stærk for FC Porto i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Atletico Madrid håber, at Antoine Griezmann kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

FC Porto vandt 8af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2nederlag. Atletico Madrid vandt 6af deres seneste 10 udekampe, og spillede 1uafgjort, mens det blev til 3nederlag. FC Porto er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio do Dragao. Gæsterne stod for kampens første scoring i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 9 kampe mellem disse to klubber. FC Porto præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Atletico Madrid landede et snit på 1.21 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Portos sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Atletico Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.