FC Porto mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Porto er ved at gøre sig klar til at kæmpe mod Barcelonaden kommende onsdag på Estadio do Dragao. Kampen består af 16 spil i anden runde af Champions League gruppespillet.

Efter den første runde af gruppespillet er FC Porto nummer to med tre point, mens Barcelona har tre point som nummer en.

FC Porto kommer ind til Champions League med drømme om at gå hele vejen. De bør være alt for gode til at ryge ud allerede i gruppespillet, og med en smule medvind kan de godt nappe førstepladsen.

Barcelona repræsenterer endnu engang et stærkt bud på at tage førstepladsen i gruppespillet i Champions League. De er desuden blandt en lille håndfuld af klubber, som forventes at være en seriøs udfordrer til titlen til foråret.

FC Porto har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Barcelona har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

  • FC Porto har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
  • FC Porto har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Porto scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • FC Porto scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe FC Porto har spillet, har begge hold scoret
  • Barcelona scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • Barcelona vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Barcelona var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • Barcelona var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Odds til kampen mellem FC Porto og Barcelona leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: FC Porto (3.75) | Uafgjort (3.75) | Barcelona (1.91)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.70)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.10) | BTTS Nej (1.67)

Brug for lidt ekstra midler til FC Porto mod Barcelona? Få et risikofrit væddemål her

FC Porto vs Barcelona – Seneste nyt

Barcelona har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Frenkie de Jong og Pedri, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio do Dragao.

Lineup FC Porto vs Barcelona

Form FC Porto mod Barcelona

I deres seneste tre kampe formåede FC Porto først at banke Shakhtar Donetsk med 1-3. Herefter nedlagde de også Gil Vicente med 2-1, inden stimen stoppede mod Benfica, der vandt en 1-0 sejr.

Barcelona virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Celta Vigo, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 2-2 mod Mallorca, hvorpå Sevilla blev besejret 1-0.

FC Porto mod Barcelona – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Barcelona med 2-0. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat på onsdag. Når FC Porto går ind til kampen mod Barcelona på Estadio do Dragao, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 0-0-3 i deres tidligere tre encounters.

FC Porto var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Barcelona sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. FC Porto præsterede to sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Estadio do Dragao.

FC Porto mod Barcelona – Formstærke spillere

Mehdi Taremi har seks mål i seks Champions League kampe for FC Porto, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Barcelona. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Robert Lewandowski, der har banket tre mål ind i Champions League.