FC Porto mod Inter – Optakt, Spilfiduser, Odds

Gæsterne fra Inter ankommer til deres returkamp i Champions League mod FC Porto på Estadio do Dragao på tirsdag. Den første kamp var en spændende affære, som mundede i et 1-0 resultat.

Inter formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod FC Porto for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Der er pres på FC Porto efter nederlaget i hjemmekampen i den første duel og de er tvunget frem over isen, hvis de skal vende det samlede billede til egen fordel i returkampen. Inter formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod FC Porto for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

FC Porto v Inter statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Porto giver 2.60 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Inter giver 2.55 på oddset.

Når det kommer til mål, er FC Porto ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Inter ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

 • FC Porto har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
 • I de seneste 10 FC Porto kampe, har summen af mål været under 3.5
 • FC Porto scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
 • FC Porto scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
 • FC Porto vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Inter har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • 14 af Inter’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
 • 5 af Inter’s seneste 6 kampe havde under 1.5 mål
 • Inter har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • 7 af Inter’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
 • FC Porto var i tabte 3 af de seneste 4 kampe mod Inter involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • I de seneste 3 FC Porto kampe mod Inter var summen af mål under 3.5
 • FC Porto har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Inter
 • FC Porto har tabte i 3 af 4 seneste kampe mod Inter
 • FC Porto har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Inter

Odds til kampen mellem FC Porto og Inter leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: FC Porto (2.60) | Uafgjort (3.50) | Inter (2.55)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.80) | Over 2.5 (2.00)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Brug for lidt ekstra midler til FC Porto mod Inter? Få et risikofrit væddemål her

FC Porto vs Inter – Seneste nyt

FC Porto skulle bare have én spiller siddende, når de møder Inter på Estadio do Dragao.

Pepe sidder over for FC Porto i deres kommende opgave på grund af en skade.

Inter ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Porto på Estadio do Dragao.

Marcelo Brozovic rejser ikke med Inter til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lineup FC Porto vs Inter

Form FC Porto mod Inter

FC Porto har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Gil Vicente. De svarede stærkt igen mod Chaves, som blev slået 1-3, før de sejrede 3-2 over Estoril.

Inter har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Bologna tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-0 over Lecce. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Spezia.

FC Porto mod Inter – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod FC Porto ser Inter uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Inter vandt tre af deres foregående fem kampe, mens FC Porto vandt en sejre i fem opgør. Inter kan spilles til odds 2.55 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem FC Porto og Inter.

Bookmakerne vurderer de to klubber til at være mere eller mindre jævnbyrdige på betting markedet. En satsning på FC Porto betaler 2.60 igen på oddset, da spilselskaberne anser FC Porto for at have 38% chance for at slå Inter. Foretrækker du et væddemål på uafgjort, er der odds 3.50, mens udesejr til Inter giver 2.55 på oddset.

FC Porto vandt niaf deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til ennederlag. Inter vandt femaf deres seneste 10 udekampe, og spillede treuafgjort, mens det blev til tonederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede Inter kampens åbningsmål fem gange, mens gæsterne var på tavlen først i ti af 10 hjemmekampe.

FC Porto mod Inter – Hold øje med…

Det er en stærk sæson Estadio do Dragao har gang i med foreløbig en mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Inter.