FC Porto kan sende Atletico Madrids spanske mestre ud

FC Porto og Atletico Madrid træder ind i rampelyset på tirsdag på Estadio do Dragao til deres sidste kamp i gruppespillet i denne sæsons Champions League. Vi skal have sat navne på de sidste deltagere i forårets knald-eller-fald kampe i denne sjette og sidste runde. 

Når det kommer til mål, er FC Porto ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Atletico Madrid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

FC Porto v Atletico Madrid statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til FC Porto spilles til 2.90, mens bedste odds på uafgjort er 3.30. Endelig kaster en udesejr til Atletico Madrid 2.55 af sig på oddset.

FC Porto starter aftenen på fem point og en andenplads i gruppen. Uafgjort kan med en enorm portion held være nok til at bevare pladsen og videre adgang, men de kan også ende dagen helt ude af billedet på en fjerdeplads.

Atletico Madrid har gjort en skuffende figur i turneringen indtil nu, og har kniven på struben tirsdag aften. Der skal ganske enkelt tre point på bordet for at sikre videre adgang.

Nøgletal for FC Porto og Atletico Madrid.

  • I 6 of 8 seneste FC Porto kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Porto har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste FC Porto kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Atletico Madrid har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Atletico Madrid $NON_SCORING i seneste 5 af 7 kampe.

Lineup FC Porto vs Atletico Madrid

Form FC Porto mod Atletico Madrid

FC Porto har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Vitoria de Guimaraes, som blev slået 2-1, før de sejrede 3-0 over Portimonense.

Atletico Madrid har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod AC Milan tabte de 0-1, hvorefter de vandt 1-4 over Cadiz. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Mallorca.

FC Porto v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da FC Porto og Atletico Madrid senest mødte hinanden i Champions League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Estadio do Dragao. Bookmakerne har FC Porto som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Porto 34% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 2.55 i gevinst på oddset for en sejr. FC Porto går ind til opgøret med en historik mod Atletico Madrid, der siger 2-3-2 for deres seneste 7 kampe i Champions League. De seneste 7 kampe mellem FC Porto og Atletico Madrid har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Porto giver 2.90 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens Atletico Madrid giver 2.55 på oddset.

Manden med målnæsen

Det er vanskeligt at komme udenom Luis Diaz, når snakken går på en målscorer for FC Porto. Luis Diaz formåede at nette 4 gange i de foregående seks kampe for FC Porto. Med 2 garn i Atletico Madrid seneste seks kampe har Antoine Griezmann gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.