Real Madrid plaffer Sheriffen tilbage til start

FC Sheriff tager imod Real Madrid den kommende onsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Sheriff Stadium med point på kontoen. 

Når det kommer til mål, er FC Sheriff ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs. 

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

FC Sheriff v Real Madrid statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til FC Sheriff spilles til 12.00, mens bedste odds på uafgjort er 6.40. Endelig kaster en udesejr til Real Madrid 1.24 af sig på oddset.

FC Sheriff har opnået 6 point på deres første fire kampe i Champions League i denne sæson, hvorfor det stadig er muligt at gå videre til knockout-fasen. De skal regne med, at en sejr er nødvendig her for også at bevare chancen for førstepladsen. Hvis de er heldige, kan pointdeling i runde 5 dog også vise sig at række.

Real Madrid står med 9 point på kontoen efter deres første fire kampe i Champions League i denne sæson. De sigter selvfølgelig mod at holde momentum ved lige og går efter førstepladsen. En sejr her i 5. runde holder dem på rette kurs.

 

Nøgletal for FC Sheriff og Real Madrid.

  • FC Sheriff har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • FC Sheriff har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Sheriff kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste FC Sheriff kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Real Madrid har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Real Madrid har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Real Madrid kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Lineup FC Sheriff vs Real Madrid

Form FC Sheriff mod Real Madrid

FC Sheriff har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Real Madrid tabte de 2-1, Inter også viste sig for stærke i en 3-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Sheriff formåede at vinde 3-1 over Inter.

Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Shakhtar Donetsk nedlagt 2-1, hvorpå Rayo Vallecano blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Granada, der blev slået med 1-4.

FC Sheriff v Real Madrid Indbyrdes historik

FC Sheriff havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Champions League. FC Sheriff går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Sheriff giver 12.00 for en sejr, uafgjort betaler 6.40 retur, mens Real Madrid giver 1.24 på oddset.

Formstærk måltyv

Det er vanskeligt at komme udenom Adama Traore, når snakken går på en målscorer for FC Sheriff. Adama Traore formåede at nette 4 gange i de foregående seks kampe for FC Sheriff. Karim Benzema ankommer til kampen stærkt opsat på at holde det momentum, han har bygget op over de seneste seks kampe for Real Madrid ved lige. At præstere 3 mål i et halvt dusin kampe, er et anstændigt resultat.