FCK lukker ned for Lyngby

FC København kigger langt efter de klubber, som i denne sæson er optaget af dobbelt-program med europæiske turneringer, men fordel ved dét er, at de kan sætte fuld fokus på de hjemlige turneringer. Det skal søndag eftermiddag gå ud over Lyngby i Parken.

FC København fik senest en gevaldig saltvandsindsprøjtning, da man blev det første hold i denne sæson, som formåede at nedlægge AGF. Endda på ‘GFs egen hjemmebane og efter to nederlag i træk til aarhusianerne. Lyngby har ikke fået nogen saltvandsindsprøjtning, de vakler fra øretæve til øretæve.

Frem til sidste weekends flotte sejr over AGF var FC Københavns kampe præget af masser af scoringer i begge ender, men da topscorer Wilczek måtte melde afbud, blev der skruet ned for mål i begge ender af banen. Lyngbys kampe har masser af mål, primært fordi man indkasserer ad pommern til!

Lyngby tabte fire af deres seneste fem ligakampe, de har lukket 16 mål ind på deres seneste fem kampe. Et forrygende dårligt gennemsnit, og FC København ligger inde med et stærk mulighed for at følge op på sejren i sidste uge og endda gøre det med manér.

Flere interessante tips