Find ud af her, hvor du kan se Eintracht Frankfurt vs FC Barcelona – TV-kanaler, Streaming og mere.

Her finder du de måder du kan se Torsdagens EL Kvartfinale mellem Frankfurt og FC Barcelona

Barcelona udfordrer Eintracht på Deutsche Bank Parkpå torsdag i den første af to opgør i Quarter Finals-finalen af Europa League.

Eintracht Frankfurt, UEFA Cup-vindere fra sæsonen 1979/80, møder Barcelona for første gang i klubberns historie. Tyskerne vil dog hente opmuntring i den kendsgerning, at de eliminerede Barcas La Liga-rivaler fra Real Betis i ottendedelsfinalen.

Barcelona har nydt en god periode under Xavi Hernández, men de har kun vundet en af ​​deres seneste seks kampe i Tyskland. Dette er uden tvivl Eintracht Frankfurts største kamp siden semifinalen i 2019 mod de senere vindere fra Chelsea. Det faktum, at de er tilbage i en kamp af en sådan størrelsesorden inden for et par år viser, hvor komfortable de er ved at konkurrere på dette niveau. At have ​​deres fans tilbage igen på lægterne vil helt sikkert give dem endnu et løft. Forvent en absolut elektrisk atmosfære.

Frankfurt-træner Oliver Glasner udtaler friskt til UEFAs hjemmeside, at ”kan du komme videre mod det femtebedst placerede hold i den spanske liga, kan du gøre det samme mod holdet, der er nummer tre. Da vi trak Barcelona, jublede ​​spillerne og var glade, fordi det bare er et blændende navn.”

Xavi Hernández er også godt tilfreds med at være i Frankfurt. “Jeg er meget glad for, at vi er nået til kvartfinalerne, og vi fortjener at være her. Jeg ser os ikke som favoritter. Vi kender ikke denne konkurrence og vores modstandere så godt, som vi gør i Champions League. Men vi er helt sikkert en af ​​kandidaterne”.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på TV2 Sport X

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på TV2 Play.

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN