Finland skal forsvare andenpladsen mod Frankrigs frygtindgydende offensiv

Der er mere end blot tre point på spil, når Finland træder op imod Frankrig på Olympiastadion på tirsdag. De kæmper for en plads ved VM-slutrunden, som Frankrig allerede sikrede sig i sidste runde. 

Finland går ind til kampen på tirsdag som nummer 60 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Frankrig kommer med en rangering som nummer 3. 

Finland lægger beslag på placeringen som nummer 2 i gruppen med 11 point for deres første 7 kampe. Differencen til Frankrig er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 7 kampe.

Finland v Frankrig statistik og historik

Når det kommer til mål, er Finland ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Frankrig rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 5 gange, eller 0.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Nøgletal for Finland og Frankrig.

  • Finland har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Finland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Finland har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Finland har scoret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • Frankrig er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Frankrig er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Frankrig har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Frankrig kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Finland mod Frankrig

Finland inde i god stime.

Finland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Finland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Ukraine. De svarede stærkt igen mod Kasakhstan, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-1 over Bosnien-Hercegovina.

Frankrig inde i god stime.

Frankrig vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Frankrig har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Belgien nedlagt 2-3, hvorpå Spanien blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Kasakhstan, der blev slået med 8-0.

Finland v Frankrig Indbyrdes historik

Finland tabte deres seneste indbyrdes møde, da Frankrig noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Finland sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Bookmakerne har Finland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Finland 18% chance for at banke Frankrig. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Frankrig udbetaler 1.67 i gevinst på oddset for en sejr. Finland går ind til opgøret med en historik mod Frankrig, der siger 1-0-3 for deres seneste 4 kampe i FIFA VM.

Stillingen i FIFA VM

Den nuværende stilling viser os, hvor Finland og Frankrig befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 10 den kommende tirsdag.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Teemu Pukki. Han har vist flaget for Finland med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Frankrig har til gengæld forhåbninger om, at Antoine Griezmann kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.