Finland og Ukraine kan blokere for hinanden

Finland tager imod Ukraine på Olympiastadion i runde 7 af VM-kvalifikationen på lørdag.

Mens Finland går ind til opgøret på lørdag som nummer 55 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Ukraine kan fremvise en placering som nummer 27 på ranglisten.

Som nummer 3 har Finland formået at skrabe 5 point sammen for 4 kampe. Med 5 point har Ukraine for 4 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i gruppen.

Finland vs Ukraine statistik og historik

Førstepladsen er optaget og ikke til at røre, men ellers er alt fortsat åbent. En sejr giver selvfølgelig både Finland og Ukraine en favorabel position i den videre færd. Uafgjort holder kampen om en mulig VM-billet brandvarm.

Ukraine går ind til kampen på lørdag i håbet om at kunne vedligeholde deres imponerende defensive statistik fra deres seneste 10 kampe. Ukraine snitter selv beskedne 1.2 mål pr. kamp med 12 scoringer i alt. En stærk kontrast til, at de selv blot lukker 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. Utroligt nok præsterede de kun at holde målet rent i 2 disse.

Nøgletal for Finland og Ukraine.

  • Finland er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Finland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Finland har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Finland har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Ukraine ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Ukraine er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Ukraine er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Ukraine kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Finland møder Ukraine

Finland drømmer om mere.

Finland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Wales gik de fra banen med 1-1 i bagagen, hvor de sejrede 1-0 over Kasakhstan, inden de senest tabte 2-0 mod Frankrig.

Ukraine håber på frisk start.

Ukraine går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Ukraine på udkig efter en sejr. Mod Kasakhstan spillede de 2-2, før de også delte point med Frankrig i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Tjekkiet.

Sidste gang Finland spillede imod Ukraine var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv sluttede 1-1. Finland går ind til opgøret med en historik mod Ukraine, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe.

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Finland og Ukraine befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 7 på lørdag.

Hold øje med…