Finland vs Slovenien – Spilfiduser, Optakt og Odds

Finland tager imod Slovenien på fredag i en kamp spillet på Olympiastadion. Vi går ind i den tredje runde af gruppespillet i kvalifikationen til EM, hvor begge hold fortsat er meget ivrige efter at tilføje point til deres konto. I det seneste opgør mellem disse to løb Slovenien med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag.

Oven på anden rundes kampe i gruppespillet er Finland placeret som nummer fire med tre point point, mens Slovenien er nummer en med seks point point. Finland går ind til kampen på fredag som nummer 56, mens gæsterne fra Slovenien kommer som nummer 59 på FIFA verdensrangliste.

Finland går ind til deres tredje kamp i EM kvalifikationen med tre point for øje. Der skal point på kontoen i de få hjemmekampe, det bliver til i en kval-gruppe.

Form Finland mod Slovenien

Finland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Estland tabte de 0-1, Danmark også viste sig for stærke i en 3-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Finland formåede at vinde 0-1 over Nordirland. Finland har kun én sejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks landskampe. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede fire og indkasserede otte mål.

Slovenien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Montenegro nedlagt 1-0, hvorpå Kasakhstan blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over San Marino, der blev slået med 2-0. Slovenien har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, en og nul. De scorede ti mål og indkasserede fire på deres vej.

Slovenien har ikke tabt i 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Finland v Slovenien.

  • 26 af Finland’s seneste 27 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Finland’s seneste 17 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Finland’s seneste 15 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Finland’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Finland har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Slovenien var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • 11 af Slovenien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Slovenien har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Slovenien har spillet, har begge hold scoret
  • Slovenien har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe

Finland vs Slovenien – Seneste nyt

Finland mod Slovenien – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Slovenien med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Finland vandt en af deres foregående to kampe mod Slovenien, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Teemu Pukki har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med en mål på det seneste. Finland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Slovenien kigger til gengæld mod Josip Ilicic i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i EM.

Finland vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Slovenien vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Olympiastadion, præsterede Finland at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to af Finlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.