Fiorentina mod Genoa i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Fiorentina er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Artemio Franchi, Firenze på mandag. Gæsterne fra Genoa ankommer ikke med en formkurve i Serie A, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Fiorentina lægger beslag på placeringen som nummer 6 i Serie A med 32 point for deres første 20 kampe. Differencen til Genoa er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 19 i tabellen for 21 kampe.

Genoa går ind til kampen mod Fiorentina den kommende mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fiorentina v Genoa.

 • Fiorentina scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
 • Fiorentina har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Fiorentina vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Fiorentina har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Genoa har ikke vundet 22 af 24 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Genoa i 14 af de seneste 15 udekampe
 • Genoa tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Fiorentina har har ikke tabt i de 14 hjemme seneste kampe i træk mod Genoa
 • I 13 ud af 15 seneste Fiorentina kampe mod Genoa var antallet af mål under 3.5
 • Fiorentina har uafgjort i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Genoa
 • Fiorentina har har ikke vundet i 10 af 12 seneste kampe mod Genoa
 • I de seneste 3 kampe i træk Fiorentina har spillet mod Genoa har begge hold scoret

Form Fiorentina mod Genoa

Fiorentina håber på yderligere point til samlingen.

Fiorentina har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Verona blev det 1-1, hvorefter Torino viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod SSC Napoli.

Genoa drømmer om mere.

Genoa har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Sassuolo blev det 1-1, hvorefter Spezia viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod AC Milan.

Fiorentina v Genoa Indbyrdes historik

Fiorentina havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Serie A. Fiorentina møder Genoa med en historik imellem klubberne, der siger 2-7-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Fiorentina og Genoa kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Fiorentina og Genoa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Artemio Franchi, Firenze.

Hold øje med…

Hold øje med Dusan Vlahovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Fiorentina, mens sæsontotalen læser 16 kasser lige nu.

Mattia Destro har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Genoa, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.