Fiorentina mod Lazio i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Fiorentina som Lazio ligger godt placeret midt i tabellen i Serie A. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

Fiorentina lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Serie A med 36 point for deres første 22 kampe. Differencen til Lazio er 0 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 23 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Fiorentina, som kan overhale Lazio i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Artemio Franchi, Firenze.

Lazio rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fiorentina v Lazio.

 • Fiorentina scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
 • Fiorentina har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
 • Fiorentina vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Lazio i 13 af de seneste 15 udekampe
 • I 4 af de seneste 5 udekampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Der er ikke scoret imod Lazio i de seneste 3 kampe
 • Fiorentina har scoret imod i 15 af de senest 16 kampe mod Lazio
 • I de seneste 7 Fiorentina kampe mod Lazio var summen af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Fiorentina har spillet mod Lazio har begge hold scoret
 • Fiorentina har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod Lazio
 • Fiorentina har scorede i 11 af de senest 13 kampe mod Lazio

Form Fiorentina mod Lazio

Fiorentina håber på yderligere point til samlingen.

Fiorentina går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod SSC Napoli, før de nedlagde Genoa med 6-0. Mod Cagliari blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Fiorentina 44% chance for at tage tre point mod Lazio. Det svarer til, at man får 2.25 på oddset for sejr til Fiorentina, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Lazio betaler dig pengene 3.00 gange igen på oddset.

Fiorentina v Lazio Indbyrdes historik

Lazio havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i oktober 2021 i Serie A. Fiorentina møder Lazio med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Fiorentina og Lazio. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Fiorentina og Lazio ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Artemio Franchi, Firenze.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Cristiano Biraghi. Han har vist flaget for Fiorentina med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Lazio har til gengæld forhåbninger om, at Ciro Immobile kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 17 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.