Fiorentina mod Udinese i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Fiorentina og Udinese, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Serie A på Artemio Franchi, Firenze på torsdag.

Fiorentina indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 32 point efter 19 kampe. På de 19 runder Udinese har afviklet, har de indsamlet 20 point og ligger nummer 14 i stillingen.

Udinese går ind til kampen mod Fiorentina på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Fiorentina oser af selvtillid inden deres kamp den kommende torsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Fiorentina præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Udinese kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fiorentina v Udinese.

 • Fiorentina scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
 • Fiorentina har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Fiorentina vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Udinese i 17 af de seneste 19 udekampe
 • Udinese har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • Fiorentina har vandt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod Udinese
 • Fiorentina har har ikke tabt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod Udinese
 • Fiorentina har scorede i de seneste 17 hjemmekampe i træk de har spillet mod Udinese
 • I 12 ud af 14 seneste Fiorentina hjemmekampe mod Udinese var antallet af mål over 2.5
 • I 11 ud af 13 seneste Fiorentina kampe mod Udinese var antallet af mål under 3.5

Form Fiorentina mod Udinese

Fiorentina bøjer sig ikke.

Fiorentina ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Benevento med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Sassuolo. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Verona.

Udinese inde i god stime.

Udinese er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AC Milan, før de bankede Crotone med 4-0. Senest blev Cagliari nedlagt i en 0-4 sejr.

Fiorentina v Udinese Indbyrdes historik

Fiorentina havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i septiembre 2021 i Serie A. Fiorentina går ind til opgøret med en historik mod Udinese, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Fiorentina og Udinese kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Fiorentina og Udinese ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Artemio Franchi, Firenze.

Hold øje med…

Hold øje med Dusan Vlahovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Fiorentina, mens sæsontotalen læser 16 kasser lige nu.

Beto har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Udinese, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.