Fiorentina mod Udinese – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Fiorentina og Udinese, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Serie A på Artemio Franchi, Firenzepå søndag.

Fiorentina går ind til runde 20 som nummer 4 i Serie A tabellen med 33 point på kontoen. Med 19 runder bag dem har Udinese samlet 17 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Fiorentina ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum seks mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Udinese er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Udinese præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Fiorentina er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Serie A i denne sæson.

Udinese kigger på to sejre, samt 11 uafgjorte såvel som seks nederlag i Serie A.

Vores tip

  • I de seneste 11 Fiorentina kampe i Serie A, har summen af mål været under 3.5
  • Fiorentina scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • Fiorentina har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk i Serie A ikke indkasseret et mål
  • Fiorentina har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • 13 af Fiorentina’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Udinese har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i Serie A
  • Udinese har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
  • Udinese har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste udekampe i Serie A
  • Udinese scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Udinese har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Fiorentina mod Udinese

De seneste tre kampe har for Fiorentina givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Torino med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Sassuolo. Deres seneste opgør, mod Bologna, indbragte et point i en0-0 kamp. Fiorentina vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Serie A, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede syv mål og lukkede fire.

Udinese har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Torino, før de sejrede 3-0 mod Bologna. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Lazio. Udinese kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

Fiorentina tog 20 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Serie A. Dette har kastet seks sejre af sig efter 17 mål scoret og syv indkasseret. Udinese scorede ni mål og indkasserede selv 20 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Serie A. Dette førte til to sejre og otte point.

Fiorentina vs Udinese – Seneste nyt

Fiorentina kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med tre spillere i karantæne er Fiorentina tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Christian Kouame, Nikola Milenkovic og Luca Ranieri sidder i straffeboksen.

Riccardo Sottil, Nicolas Gonzalez, Dodo, Nicolas Gonzalez og Gaetano Castrovilli er alle ude af truppen, som Fiorentina tager imod Udinese med på Artemio Franchi, Firenze.

Udinese må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Serie A, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Vivaldo, Keinan Davis, Jaka Bijol, Enzo Ebosse, Christian Kabasele, Brenner da Silva og Gerard Deulofeu, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Artemio Franchi, Firenze.

Fiorentina mod Udinese – indbyrdes historik

Fiorentina sikrede sig alle tre point i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe mod Udinese. Fiorentina ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Udinese. Fiorentina plejer at være ok med at møde Udinese, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Artemio Franchi, Firenze.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Serie A imellem Fiorentina og Udinese blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Fiorentina og Udinese.

Fiorentina mod Udinese Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Lucas Beltran viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Fiorentina bør bringe ham i spil mod Udinese. Sidstnævnte ankommer med Lorenzo Lucca, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Fiorentina høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Udinese sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt tre nederlag. Fiorentina satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 Serie A kampe. Gæsterne fra Udinese vandt to af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Fiorentina præsterede et gennemsnit på en mål, mens Udinese snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Fiorentinas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Udinese spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.