Fire på stribe når Liverpool gæster Goodison Park

Vores lørdagsvenner fra Premier League er tilbage efter 14 dages pause og det åbner med lokalbraget imellem Everton og Liverpool, når sidstnævnte tager turen igennem Stanley Park til en tidlig kick off på Goodison Park.

Everton har åbnet sæsonen i voldsomt imponerende form og mere eller mindre blæst al modstand til side. Syv kampe har indbragt syv sejre og det formelig vælter ind med kasser i deres kampe. Liverpool kommer til gengæld fra en historik røvfuld, da de gik til pause med det chokerende 7-2 nederlag mod Aston Villa.

Liverpool har historisk været “den store” i byen, og de senere år har givet dem et formidabelt overtag mod Everton, som er uden sejr i de seneste 22 opgør mod “The Reds” i alle turneringer. De seneste tre sæsoner sluttede deres møder på Goodison Park uden mål.

Fire af Evertons seneste fem kampe havde mindst fem mål, Liverpool har præsteret både at tabe og vinde 7-2 her tidligt på sæsonen, så den fjerde 0-0 i træk vil overraske stort, men en ny uafgjort vil ikke være rystende. Begge holder derved æren i behold, og vi tager chancen på nedenstående.

Flere interessante tips