Flere skuffelser i vente for Newcastle mod Chelsea

Top møder bund, når The Blues skal teste formen af mod The Magpies til en kamp i Premier League på St James’ Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, men sidstnævnte har næppe tænkt sig at overgive sig frivilligt. Newcastle sluttede sidste sæson som nummer 12 med 45 point. De skal i denne runde 10 af den nye sæson i Premier League op imod Chelsea. Som nummer 19 har Newcastle formået at skrabe 4 point sammen for 9 kampe. Med 22 point har Chelsea for 9 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i Premier League. The Blues er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Newcastle, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle vs Chelsea.

  • Newcastle ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk;
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 7 kampe i træk.
  • Chelsea har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Chelsea har scoret i seneste 13 af 15 kampe.

Form Newcastle mod Chelsea

Newcastle fortsat skidt kørende.

The Magpies ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bare ét point forhindrer Newcastle i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 2-3 mod Wolves og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Crystal Palace.

The Blues på fortsat vinderkurs.

The Blues vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 7-0 over Malmö FF samt Norwich. Serien blev dog bremset mod Southampton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Newcastle v Chelsea Indbyrdes historik

Newcastle formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Chelsea i deres seneste møde i Premier League. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 2-0 sejre. Newcastle møder Chelsea med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Newcastle og Chelsea bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Hold øje med Callum Wilson når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Newcastle, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Romelu Lukaku har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Chelsea, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.