Formstærke Lyngby kan drille rivalerne fra FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub byder velkommen til FC Nordsjælland i 3F Superliga på fredag på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub indtager en utilfredsstillende 11. plads med 17 point efter 20 kampe. FC Nordsjælland har 23 point og er på en kritisabel 10. plads i tabellen.

Lyngby Boldklub vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub bøjer sig ikke.

Lyngby Boldklub er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 10 point ud af 18 mulige. i deres seneste tre kampe Lyngby Boldklub sikrede sig en 4-1 sejr mod SoenderjyskE, før de vandt en 2-0 sejr mod FC Midtjylland for så senest at præstere en 2-1 sejr mod Randers FC .

Lyngby Boldklub gik efter at sikre en ny sæson i 3F Superliga, men skal målet nås, kræver det andre boller på suppen.

Lyngby Boldklub har leveret godkendte resultater hjemme, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på fredag.

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for FC Nordsjælland igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe FC Nordsjælland delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod AaB, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod AGF for senest at sikre en 2-2 uafgjort mod AC Horsens.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 1 sejr i de seneste 4 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for FC Nordsjælland den kommende fredag.

Lyngby Boldklub vs FC Nordsjælland h2h

Head-2-Head

FC Nordsjælland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i september 2020 i 3F Superliga. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og FC Nordsjælland har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. Lyngby Boldklub nappede alle tre point i 2 møde, mens 3 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • Lyngby Boldklub har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • FC Nordsjaelland har scoret i de seneste 12 udebane kampe i træk.