Formstærke Wolves har kig på at stække vingerne hos Palace

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Crystal Palace og Wolves tørner ind i hinanden den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Crystal Palace sluttede sidste sæson som nummer 14 med 44 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Premier League op imod Wolves. 

Efter 10 kampe afviklet er Crystal Palace placeret nummer 13 i stillingen med 12 point. Der er 4 points forskel til Wolves, der som nummer 7 har samlet 16 point sammen. De har rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Wolves fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Selhurst Park, hvor humøret er i top hos gæsterne. 

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace vs Wolves.

  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Crystal Palace er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Wolves er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Wolves er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Wolves har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.

Form Crystal Palace mod Wolves

The Eagles vanskelige at nedbryde.

Crystal Palace ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Arsenal. Herefter var de oppe imod Newcastle i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Manchester City, som blev nedlagt med 2-0.

Wolves bøjer sig ikke.

Wolves ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Wolves virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Aston Villa, der blev nedlagt 2-3. Herefter spillede de 1-1 mod Leeds, hvorpå Everton blev besejret 2-1.

 

Crystal Palace v Wolves Indbyrdes historik

Wolves trak det korteste strå, da Crystal Palace vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr Wolves noterede sig i den forrige kamp. Crystal Palace går ind til opgøret med en historik mod Wolves, der siger 2-1-3 for deres seneste 6 kampe i Premier League. De seneste 6 kampe mellem Crystal Palace og Wolves har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Hold øje med Wilfried Zaha, når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for The Eagles. 

Hee-Chan Hwang har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.