Førstepladsen på spil i Lyngby

Der er mere end blot tre point på spil, når Lyngby Boldklub træder op imod FC Helsingør på Lyngby Stadion på Lyngby Stadion den 29. oktober kl. 19:00 i 14 runde i Nordicbet Liga i Nordicbet Liga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes. Som nummer 2 har Lyngby Boldklub formået at skrabe 27 point sammen for 12 kampe. Med 28 point har FC Helsingør for 12 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i Nordicbet Liga. Det ligner en jævnbyrdig kamp, men Lyngby Boldklub vil være fokuserede på stillingen i Nordicbet Liga. En sejr på fredag vil nemlig se dem overhale FC Helsingør i tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub vs FC Helsingør.

  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 30 af 32 kampe;
  • Lyngby Boldklub har scoret i de seneste 16 hjemmebane kampe i træk.
  • FC Helsingør har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 10 of 12 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 7 seneste FC Helsingør kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 of 7 seneste FC Helsingør kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Lyngby Boldklub vs FC Helsingør

Lyngby Boldklub vanskelige at nedbryde.

Lyngby Boldklub virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Fredericia, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Hobro IK, hvorpå AC Horsens blev besejret 1-0.

FC Helsingør drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Helsingør, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Helsingør har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Nykøbing FC gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. Det revancherede de med en sejr på 3-0 over Esbjerg fB, inden de senest spillede 2-2 mod Vendsyssel FF.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Lyngby Boldklub det bedste spil til 2.38 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.38, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Lyngby Boldklub 42% chance for at banke FC Helsingør. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod FC Helsingør udbetaler 2.55 i gevinst på oddset for en sejr.

Lyngby Boldklub v FC Helsingør Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Lyngby Boldklub senest mødte FC Helsingør i Nordicbet Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 3-3 pointdeling. Lyngby Boldklub går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 4-2-1 for deres seneste 7 kampe i Nordicbet Liga. I 4 af de seneste 7 opgør mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga