Champions League bejlere i duel i Frankfurt

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Eintracht får besøg af Wolfsburg i 1. Bundesliga. Der er kick off til kampen på Deutsche Bank Park den 10. april kl. 15:30 i 28 runde i 1. Bundesliga på Deutsche Bank Park. Eintracht er placeret nummer 4 i stillingen med 50 point for 27 kampe, og 4 point foran efter 27 kampe ligger Wolfsburg nummer 3.

Wolfsburg vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 1. Bundesliga.

Eintracht fortsætter pointhøsten.

Eintracht går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Eintracht spillede 1-1 mod RB Leipzig, hvorefter de fik en 5-2 sejr mod Union Berlin, inden de udspillede B. Dortmund 2-1 i deres seneste kamp.

Eintracht har været tæt på urørlige på eget græs med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Wolfsburg udvider sejrsstimen.

Wolfsburg er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 12 point ud af 18 mulige. Wolfsburg ydmygede Schalke 04 med 5 mål, hvorefter de fik en 2-1 sejr mod Werder Bremen, inden de udspillede FC Köln 1-0 i deres seneste kamp.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, kan være dét, der udgør forskellen for Wolfsburg på lørdag.

Eintracht vs Wolfsburg h2h

Head-2-Head

En duel Wolfsburg ofte vinder

Eintracht trak det korteste strå, da Wolfsburg vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Eintracht noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Wolfsburg på det seneste har været i stand til at “læse” Eintracht godt med en 6-1-3 historik i 1. Bundesliga før denne kamp.

  • Eintracht er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 15 hjemmebane kampe i træk;
  • Eintracht har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Eintracht har scoret i seneste 35 af 37 kampe.
  • Wolfsburg har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolfsburg har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Wolfsburg har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Wolfsburg har scoret i seneste 22 af 24 kampe.