Frankrig mod Australien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Frankrig og Australien. Der er kick off den kommende tirsdag på Al Janoub Stadium.

Det er åbningskampen ved FIFA VM for både Frankrig og Australien og førstnævnte vil være yderst opsat på at leve op til favoritværdigheden. Men mon ikke der er stor modstand i vente fra de motiverede outsidere? Frankrig ligger nummer 4 på verdensranglisten hos FIFA, mens Australien befinder sig på en placering som nummer 38 i verden.

Før deres første kamp ved turneringen er Frankrig kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Frankrig har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

De er store outsidere til at gå videre fra gruppespillet ved FIFA VM, og Australien har næppe kvalitet nok i rækkerne til at skabe en overraskelse.

Form Frankrig mod Australien

Det er alt eller intet for Frankrig i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Kroatien, hvortil de svarede igen mod Østrig i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Danmark. Frankrig var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Frankrig er velkørende på målfronten inden deres kamp den kommende tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Frankrig præsterede flotte 1.6 mål pr. kamp, eller sammenlagt 16 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem.

Australien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Forenede Arabiske Emirater nedlagt 1-2, hvorpå New Zealand blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over New Zealand, der blev slået med 0-2. Australien var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Australien har stået for 0.8 mål i de seneste 9 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende tirsdag. De scorede 8 mål selv, men tillod også 21 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 0 gange.

Frankrig får ikke problemer med at sætte tre point på kontoen mod Australien, som ikke ligner et mandskab, der vil skabe alt for mange problemer for favoritterne. Australien kan være på vej mod en øretæve i deres første kamp ved FIFA VM, hvori de er enorme outsidere på Al Janoub Stadium. Det ligner udelukkende et spørgsmål om, hvor stort nederlaget bliver på Al Janoub Stadium den 22. november kl. 20:00.

Frankrig en brandvarme efter at komme i gang og få en stærk start på turneringen, og mod Australien bør de have særdeles gode muligheder for en overbevisende start på FIFA VM.

Facts og finurligheder for Frankrig v Australien.

  • Frankrig scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • I de seneste 5 Frankrig kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 8 af Frankrig’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Frankrig har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Frankrig i 5 af de seneste 6 kampe
  • Australien vandt deres seneste 5 kampe
  • Australien har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Australien have won 4 of the last 5 matches while scoring less than 2.5 goals
  • 6 af Australien’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Australien have won 4 of the last 5 matches while scoring more than 1.5 goals

Frankrig mod Australien – indbyrdes historik

Frankrig vandt 2 af deres foregående 4 kampe mod Australien, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 6.00 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 4 kampe mellem Frankrig og Australien.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Frankrig og Australien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Frankrig høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Australien sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag.

Australien er noteret for 5 sejre på stribe.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Frankrigs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Australien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 2.25 mål, mens Australien snittede 0.75 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

I deres seneste 10 kampe scorede Australien kampens åbningsmål 6 gange, mens gæsterne var på tavlen først i 6 af 10 kampe.