Frankrig mod Belgien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frankrig – Belgien: Tips og odds

Frankrig – Belgien: H2H

Det seneste opgør mellem Frankrig og Belgien daterer sig nogle år tilbage, da Frankrig vandt 3-2 på Duesseldorf Arena. Mon ikke vi kan regne med, Frankrig glæder sig til at forny bekendtskabet. Frankrig går til kampen mod Belgien med en 3-2-2 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 43%.

I tre af de tidligere syv kampe mellem Frankrig og Belgien scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 1.43 mål, mens Belgien snittede 1.15 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Frankrigs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.8 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Belgien spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.

Frankrig – Belgien: Form

Frankrig ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Østrig med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Holland. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Polen. Frankrig præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede otte og indkasserede tre mål.

Belgien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Slovakiet gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Rumænien, inden de senest spillede 0-0 mod Ukraine. Belgien vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Frankrig – Belgien: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Antoine Griezmann, der viser god form for Frankrig. Han fandt vej til netmaskerne en gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Belgien.Gæsterne krydser fingre for Romelu Lukaku til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Frankrig – Belgien: Startopstillinger

Frankrig – Belgien: Odds sammenligning