Frankrig mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frankrig er klar til at møde Holland den kommende fredag i en kamp, der afvikles på Stade de France som en del af EM kvalifikationen. Dette vil være deres første kamp i gruppespillet. Det seneste opgør mellem Frankrig og Holland daterer sig nogle år tilbage, da Holland vandt 2-0 på Stade de France. Mon ikke vi kan regne med, Holland glæder sig til at forny bekendtskabet.

I gruppe B konkurrerer 5 nationer, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, mod hinanden om at kvalificere sig til EM. Mens hjemmeholdet Frankrig ligger nummer 3 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Holland til kampen på fredag som nummer 6.

Det ligner en hjemmesejr, når Frankrig byder velkommen til Holland på Stade de France, og de vil være skuffende, hvis ikke der venter tre point. Gæsterne har dog helt sikkert ikke tænkt sig bare at lægge sig, og det kan blive en hård dyst for hjemmeholdet.

Form Frankrig mod Holland

Frankrig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-0 over England samt Morocco. Serien blev dog bremset mod Argentina i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Frankrig præsterede flotte fire sejre af de seneste seks landskampe, mens nul sluttede uafgjort og det blev til en nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Holland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 3-1 over Qatar samt USA. Serien blev dog bremset mod Argentina i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Holland præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og nul nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede fire.

Holland er på en stærk stime af 9 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Frankrig v Holland.

  • Frankrig scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Frankrig var i vandt 9 af deres seneste 11 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Frankrig vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Frankrig har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Frankrig i 11 af de seneste 13 kampe
  • Holland scorede i 32 af deres seneste 33 kampe
  • Holland har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
  • Holland har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • Holland scorede i deres seneste 12 udekampe
  • Holland var i vandt de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål

Frankrig vs Holland – Seneste nyt

Frankrig kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Holland. Brice Samba får en fridag fra Frankrig-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Aurelien Tchouameni, Alphonse Areola og Mike Maignan er blandt de tre spillere, som mangler for Frankrig på fredag.

Holland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Frankrig på Stade de France.

Virgil van Dijk rejser ikke med Holland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Frankrig mod Holland – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Frankrig og Holland daterer sig nogle år tilbage, da Holland vandt 2-0 på Stade de France. Mon ikke vi kan regne med, Holland glæder sig til at forny bekendtskabet. Frankrig har været en smule mere succesfuld i end Holland i deres seneste dueller. Med en 5-1-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Frankrig på oddset. Bookmakerne giver odds 1.83 en hjemmesejr.

Af de seneste ni indbyrdes opgør mellem Frankrig og Holland var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Spilfiduser for kampen

Georginio Wijnaldum virker til at være i anstændig form for Holland, da han var på tavlen seks gange i hans seneste seks kampe i EM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Frankrig, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Karim Benzema, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Frankrig var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort nul gange. De led også to nederlag i denne serie. Holland sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led en nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende fredag. Frankrig åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Holland har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ni kampe mellem disse to klubber. Frankrig præsterede et gennemsnit på 1.65 mål, mens Holland landede et snit på 1.32 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Frankrigs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.