Frankrig mod Marokko – Optakt, Spilfiduser, Odds

Frankrig forbereder sig på at møde Marokko på Al Bayt Stadium på onsdag i en duel i semifinalen af FIFA VM.

Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Frankrig nummer 4 på verdensranglisten hos FIFA. Marokko befinder sig til gengæld på en placering som nummer 22.

Frankrig er stadig på rette kurs mod et forsvar af deres titel fra 2018, som den første nation til at gøre det siden Brasilien i 1962. De rokkede sig ikke ved mødet med den første virkeligt stærke modstander i turneringen, da de kom op mod England. Et misset straffespark fra Harry Kane kunne have bragt kampen i forlænget spilletid og ændret turneringens forløb fuldstændigt.

I stedet er Frankrig blandt de sidste fire til det andet VM i træk og ser seriøst stærke ud i forsøget på at vinde en tredje VM-titel. I vejen står den største overraskelse i mange år i VM-historien. Som det første arabiske og afrikanske hold er Marokko kommet til semifinalen ad den uden tvivl hårdeste rute.

De har været outsidere mod Kroatien, de var outsidere mod Belgien. De var endnu større outsidere mod Spanien, inden de mødte Portugal i kvartfinalen. De har formået fire clean sheets undervejs til denne duel mod Frankrig, og har kun tilladt Canada at score. Det vil kræve ikke så lidt fight at nedlægge dem.

Form Frankrig mod Marokko

Frankrig har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Tunesien. De svarede stærkt igen mod Polen, som blev slået 3-1, før de sejrede 1-2 over England. Frankrig var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Frankrig kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 2.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 22 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Marokko virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Canada, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 0-0 mod Spanien, hvorpå Portugal blev besejret 1-0. Marokko vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Marokko kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.3 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 13 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Frankrig går ind til kampen som mindre favoritter og med masser af selvtillid efter at have vundet deres gruppe. De har ingen intention om at slutte deres deltagelse ved FIFA VM i denne runde.

Hjemmesejren til værterne fra Frankrig er det oplagte valg, når de byder velkommen til Marokko i dét, der har alle muligheder for at gå hen og blive en målrig kamp.

Facts og finurligheder for Frankrig v Marokko.

Mangler du en bookmaker til Frankrig vs Marokko? Få et risikofri bet her.

Frankrig mod Marokko – indbyrdes historik

Frankrig går til kampen mod Marokko med en 1-1-0 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 2 kampe mellem Frankrig og Marokko.

Topscorer

Youssef En-Nesyri virker til at være i anstændig form for Marokko, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i FIFA VM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Frankrig, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Kylian Mbappe, som stod for 6 mål i hans seneste seks kampe.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Frankrig høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Marokko sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 0 nederlag.

Marokko er på en stærk stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Frankrigs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Marokko spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe. Frankrig har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 3.5 mål, mens Marokko snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Frankrig præsterede at åbne scoringen ikke færre end 5 gange i deres seneste 10 kampe. Gæsterne fra Marokko præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 7 af deres seneste 10 kampe.